top of page
online personal training

Τι περιλαμβάνει το Online personal training;

Στο πλαίσιο του online personal training, κάνετε προπονήσεις προσαρμοσμένες στους στόχους σας και βασισμένες στο επίπεδο της φυσική σας κατάστασης. Οι υπηρεσία αυτή απευθύνεται  στο κοινό το οποίο θέλει να ξεκινήσει να γυμνάζεται ή ξεκίνησε πρόσφατα την άσκηση του. 

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται Live σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, πάντα με επίβλεψη και καθοδήγηση.

Αρχικά, πραγματοποιούμε κάποιες συνεδρίες με βίντεο κλήση ώστε να συλλέξουμε τις απαραίτητες πληροφορίες και να σχεδιάσουμε με ασφάλεια τον προπονητικό σας σχεδιασμό.

Τα βασικά πλεονεκτήματα είναι ότι μπορείτε να γυμναστείτε αποκτώντας τα αποτελέσματα που σας εγγυείται το Personal Training από την άνεση του σπιτιού σας. 

online training.jpg
online personal coaching
93913092_284418665892415_611211999274283
Συχνές ερωτήσεις:

Τι περιλαμβάνει το Online Personal Coaching;

Στο πλαίσιο του online personal Coaching, κάνετε προπονήσεις προσαρμοσμένες στους στόχους σας και βασισμένες στο επίπεδο της φυσική σας κατάστασης. Οι υπηρεσία αυτή απευθύνεται  στο κοινό το οποίο έχει γυμναστεί στο παρελθόν ή γυμνάζεται ακόμη και επιθυμεί μία μεγαλύτερη ευελιξία ως προς την ώρα της άσκησης και τη μέρα της προπόνησης. Τα προγράμματα στέλνονται στους ασκούμενους διαδικτυακά, μαζί με αναλυτικές οδηγίες και τα απαραίτητα βίντεο με τις ασκήσεις ώστε η προπόνηση να πραγματοποιείται την ώρα που εξυπηρετεί. Αρχικά, πραγματοποιούμε κάποιες συνεδρίες με βίντεο κλήση ώστε να συλλέξουμε τις απαραίτητες πληροφορίες και να σχεδιάσουμε με ασφάλεια τον προπονητικό σας σχεδιασμό.

Τα βασικά πλεονεκτήματα είναι ότι κερδίζετε χρόνο, ευελιξία στην προπόνηση αλλά πετυχαίνεται εξίσου το στόχο σας!

Η τεχνολογία φέρνει το Royal Fit στο σπίτι σου!!!

Online Personal Training και Online Coaching είναι οι νέες υπηρεσίες του γυμναστηρίου ώστε η απόσταση να μην αποτελεί εμπόδιο να γυμναστείς και να πετύχεις το στόχο σου μαζί μας.Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα αποτελούν τους βασικότερους πυλώνες του γυμναστηρίου.

1. Για πιο λόγο πραγματοποιήθηκε το Online Royal Fit;

Κατά περιόδους έρχονται στο γυμναστήριο άτομα που λόγο υποχρεώσεων δεν μπορούν να το επισκέπτονται για κάποιο διάστημα. Κάποιες υποχρεώσεις τους απομακρύνουν όχι μόνο από το γυμναστήριο αλλά και από το ίδιο το νησί, επιθυμούν όμως να συνεχίσουν την άθληση τους με βάση το δικό μας πρόγραμμα άσκησης και έναν υγιεινό τρόπο ζωής υπό τις δικές μας κατευθύνσεις. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τη δημιουργία του online royal fit που πραγματικά φέρνει το γυμναστήριο σε κάθε σπίτι.

2. Αυτές οι υπηρεσίες αφορούν μόνο μέλη του γυμναστηρίου;

Το online royal fit απευθύνετε σε όποιον θέλει να γυμναστεί και να πετύχει το στόχο του μαζί μας ακόμα και αν βρίσκετε εκτός Ρόδου.
Με τη χρήση της τεχνολογίας το Royal Fit απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα.
Όποιος θέλει να ενταχθεί σε κάποια από τις online υπηρεσίες μας μπορεί να κάνει την πρώτη επικοινωνία τηλεφωνικά (2241043807-69705027715)  ή στέλνοντας mail (royalfit01@gmail.com) ή ακόμα κάποιο μήνυμα στις σελίδες του γυμναστηρίου (Site, Facebook, Instagram, Viber) ώστε να αποφασίσουμε από κοινού ποια από τις online υπηρεσίες μας ανταποκρίνεται στο στόχο του κάθε μελλοντικού ασκουμένου μας.

3. Για ποιο λόγο να επιλέξει κάποιος το online royal fit και να μην πάει σε κάποιο γυμναστήριο που θα τον παρακολουθεί ένας γυμναστής καθ όλη τη διάρκεια της άσκησης;

Η εξειδίκευση και η ατομικότητα είναι δύο βασικοί λόγοι για να το επιλέξει κάποιος. Για το Royal Fit ο κάθε ασκούμενος είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Σκοπός μας είναι μέσα από τις υπηρεσίες μας να πετύχουμε τον στόχο του καθενός με ασφάλεια και ταχύτητα. Όλες μας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες υπακούουν στο ορισμό του personal με την έννοια πως το πλάνο άσκησης ανταποκρίνεται στον κάθε ασκούμενο ξεχωριστά. Ακόμα, οι ηλεκτρονικές μονάδες επικοινωνίας μας είναι πάντα διαθέσιμες ώστε να δίνονται συνεχώς διευκρινήσεις. Ένας ακόμα σημαντικός λόγος είναι το κόστος. Το Personal συγκριτικά με άλλες υπηρεσίες έχει μεγαλύτερο κόστος. Οι Online υπηρεσίες του γυμναστηρίου είναι ένας τρόπος να βιώσουν όλοι την υπηρεσία του personal σε μια προσιτή τιμή. Με αυτό τον τρόπο η πρόσβαση στην υγεία γίνεται ευκολότερη.

4. Αν κάποιος θέλει να πηγαίνει γυμναστήριο και ταυτόχρονο είναι και σε κάποια ηλεκτρονική υπηρεσία από το Royal Fit, μήπως θα αυξηθεί το κόστος;

Εκ πρώτης όψεως ναι, αλλά αν σκεφτείτε πόσο κοστίζει η καθοδήγηση από ειδικό γυμναστή 2-3 φορές/ εβδομάδα με τη μορφή του personal, σίγουρα δεν αποτελεί ακριβή επιλογή.
Σήμερα υπάρχουν πολύ οικονομικά γυμναστήρια όπου μπορεί ο οποιοσδήποτε να εγγραφεί και να γυμναστεί χωρίς όμως καθοδήγηση, με αποτέλεσμα ο ασκούμενος να μην ολοκληρώσει ποτέ τη συνδρομή του γιατί δεν τον επιβλέπει κάποιος (λάθος τεχνική – ενδεχόμενος τραυματισμός) και επιπλέον δε βλέπει κάποιο αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος τελικά είναι μεγαλύτερο.
Στη δική μας περίπτωση αυτός που επιθυμεί να γυμναστεί σε ένα γυμναστήριο και όχι σε σπίτι, προτείνουμε να βρει ένα οικονομικό γυμναστήριο γιατί η ποιότητα της δικής μας υπηρεσίας θα είναι αυτή που θα παίξει σημαντικό ρόλο.

5. Μήπως αυξάνονται οι πιθανότητες για τραυματισμό;

Επιλέγοντας την υπηρεσία που σου ταιριάζει περισσότερο, πραγματοποιείς ειδικές συνεδρίες με τη βοήθεια της τεχνολογίας ώστε να εξακριβωθεί η τεχνική των ασκήσεων. Επιπλέον ζητούμε από τον ασκούμενο να μας στέλνει feedback ώστε να γίνετε ο απαραίτητος έλεγχος και σε ρεαλιστικές συνθήκες.
Η πρώτη συνεδρία των υπηρεσιών γίνετε με «βιντεοπαρακολούθηση» και εκτέλεση των ασκήσεων ώστε να ελεγχθεί η τεχνική.

6. Οικιακός εξοπλισμός;

Δε θέλουμε να επιβαρύνουμε τους ασκούμενους μας επενδύοντας σε ακριβά όργανα γυμναστικής.
Η δημιουργία του προγράμματος, γίνετε με τις επιλογές που έχει ο κάθε ασκούμενος στο σπίτι.
Οι μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν προσαρμόζονται με μεγάλη επιτυχία ακόμα και αν ο μόνος διαθέσιμος εξοπλισμός είναι το βάρος του σώματος.
 

bottom of page