top of page

Μύθος:Τα βάρη φουσκώνουν

Έγινε ενημέρωση: 23 Ιαν 2023



Ένα λανθασμένο στερεότυπο γύρω από τις ασκήσεις με βάρη είναι ότι επιτρέπεται Μόνο για τους Άνδρες και όχι για τις γυναίκες. Ένας τεράστιος Μύθος που θα πρέπει να καταρριφθεί! Επιπλέον, άλλος ένας αρκετά συνηθισμένος Μύθος που ακούγεται συχνά είναι ότι τα βάρη <<φουσκώνουν>> .


Υπάρχουν πολλά σημαντικά οφέλη που μπορείτε να κερδίσετε από τη συχνή άρση βαρών, είτε αν προσπαθείτε να χάσετε κάποια περιττά κιλά, είτε να αναπτύξετε κάποιους μυς. Στην περίπτωση του Μύθου ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν προπονήσεις με βάρη ,ισχύει το εξής: Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν αρκετή παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα τους, για να χτίσουν μεγάλους και τεράστιους μυς. Η τεστοστερόνη είναι μια από τις κύριες ορμόνες που προάγει την ανάπτυξη των μυών.


Επιπλέον, άλλος ένας μύθος είναι ότι τα βάρη δεν καίνε λίπος. Κάτι το οποίο δεν ισχύει. Το μυστικό για να χάσετε βάρος είναι να χτίσετε μια καθαρή λεία μυϊκή μάζα, καθώς αυτή θα ενισχύσει τον μεταβολισμό σας και θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να καίει όλη την ημέρα λίπος!!


Επομένως, με το να εφησυχάζεστε κάνοντας μόνο Cardio προπόνηση ΔΕ θα δώσει στο σώμα σας τη δυνατότητα να χτίσει τους απαραίτητους μυς και για αυτό τα βάρη είναι πολύ σημαντικά στον αγώνα του αδυνατίσματος!


Τα βάρη θα σας κάνουν να αισθάνεστε πολύ πιο δυνατοί και θα ενισχύσουν τον οργανισμό σας με περισσότερη ενέργεια!!Θα διατηρήσουν την καρδιά σας υγιή και θα ενισχύσουν τα οστά σας!!

98 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page